Kinderdagopvang

Op kindcentrum de Haren werken we met verticale groepen van 0 - 4 jaar. Wij werken met stamgroepen.

Kinderen zien op deze manier dezelfde pedagogisch medewerkers en dezelfde groepsruimte. Ook vinden we het een meerwaarde dat oudere kinderen van kleins af aan rekening houden met jongere kinderen. Samen leren we van elkaar.

Er zijn drie kinderdagverblijfgroepen:

  • Lieveheersbeestjes
  • Libellen
  • Vuurvliegjes

Ieder kind heeft een natuurlijke drang om zijn talent te ontwikkelen. Op ons Kindcentrum laten wij kinderen dit in hun eigen tempo en op hun eigen unieke manier doen. Of ze nu baby, dreumes of peuter zijn, altijd kijken we naar de behoeftes van ieder kind. Zo kunt u uw kinderen met een gerust hart achterlaten, u weet dat ons kinderdagverblijf een vertrouwde plek is.

Net als thuis houden we sterk rekening met de basisbehoeften van de kinderen. We houden rekening met de dagindeling van baby's in hun leef-, eet- en slaappatroon. Voor de baby's nemen we de tijd en de rust om veel contact te maken door ze op schoot te nemen, spelletjes te spelen en te stimuleren in het rollen, kruipen en zitten. Wanneer kinderen ouder worden gaan we samen eten, opruimen, afspraken maken en natuurlijk samen spelen.

De jonge kinderen leren hier veel van de oudere kinderen en de peuters leren hoe ze rekening moeten houden met de kleintjes. Als ze dit willen kunnen ze ook helpen met klusjes of een flesje geven.

Kinderen inspireren ons!

Zij groeien op in een voortdurend veranderende wereld. Als pedagogisch professionals is het onze taak om kinderen hierin te begeleiden.

Wilt u een kijkje nemen? Dan bent u uiteraard van harte welkom!