S-port

´S-PORT in de Jaarkalender

Sporten is heel erg leuk, vindt u ook niet? Zeker als je het samen doet! En nog gezond ook. Er is in onze stad van alles te doen. Misschien zelfs op deze school of in de wijk! Voor alle activiteiten voor kids is er een speciale website: www.s-port.nl/doelgroepen/kids.  Zoek samen met uw kind(eren) op sport of activiteit en er is vast iets wat leuk voor hem of haar is! Bij de activiteiten van ´S-PORT staat altijd wanneer en waar het is en ga er dan lekker naar toe! Wil je eerst nog wat meer weten? Dan staat er wel een nummer of een e-mailadres.

´S-PORT is er voor iedereen

We willen zoveel mogelijk kinderen boeien met sport en bewegen. Met ´S-PORT daagt  de gemeente ’s-Hertogenbosch de kinderen, maar ook alle leerkrachten, ouders en andere organisaties in de stad uit. Stimuleer bewegen en geef kinderen de ruimte en mogelijkheden om een gezonde en actieve leefstijl te ontwikkelen. Doe het samen en ervaar hoe leuk sport is. Sportverenigingen en het onderwijs hebben elkaar veel te bieden. Scholen zijn een belangrijke partner. Daar vindt het bewegingsonderwijs plaats en is een rol weggelegd om kinderen en hun ouders te stimuleren voldoende te bewegen.

Onze vakleerkracht gymnastiek Stefan van Veen is een medewerker van ´S-PORT en zoekt voor leuk sportaanbod en evenementen de verbinding met sportaanbieders dichtbij school en in de stad.

Onze vakleerkracht gymnastiek Stefan van Veen en Jesse Buul geven de gymlessen. Daarnaast zorgen zijj dat ook onze leerlingen meedoen aan evenementen van ´S-PORT

Met Sjors Sportief kan uw kind misschien een keer een hele andere sport uitproberen.

Meer weten? Misschien heeft uw school een gymleerkracht. Hij kan misschien en wil u zeker helpen als u een vraag hebt en advies wilt of meer wilt weten over sport en spelactiviteiten of evenementen. Kijk op www.s-port.nl/schoolsportplanner voor de activiteiten die voor de basisscholen aangeboden worden. U kan dat ook vragen aan de sportcoördinator van school Weet u niet wie dat is. Vraag het aan de eigen juf of meneer.