Stel cookie voorkeur in

Tussenschoolse opvang

Bij de tussenschoolse opvang kunnen de kinderen lekker op hun gemak hun brood eten in een veilige en plezierige omgeving. De kinderen zitten gezellig met elkaar aan tafel en eten samen. De begeleiders zijn medewerkers van het Kindcentrum (onderwijsassistenten, pedagogisch medewerkers en stagiaires). Zij kennen de kinderen en hebben het overzicht en zorgen ervoor dat de vrije tijd prettig wordt ingevuld.

De kinderen zijn ingedeeld in leeftijdsgroepen (onderbouw, middenbouw en bovenbouw) en eten op een vaste plek in het Kindcentrum. Voor- of nadat de kinderen hebben gegeten gaan ze buiten spelen. Bij slecht weer wordt er gebruik gemaakt van de speelzaal en de klaslokalen? Er is voldoende spelmateriaal aanwezig.

Sacha Verhoeven is TSO coordinator van ons Kindcentrum. Zij is voor de TSO het aanspreekpunt voor ouders, school en medewerkers van de TSO. Zij maakt de roosters, zorgt voor inval bij bijvoorbeeld ziekte en verzorgt de administratie en aan- en afmeldingen.

U kunt inschrijven voor de TSO via de knop inschrijven of download het onderstaande formulier ophalen en lever dit in bij de leerkracht van uw kind.
Inschrijfformulier TSO