Stel cookie voorkeur in

Klup-up

Bij kindcentrum de Haren kunnen kinderen zich inschrijven voor KlupUp activiteiten. Deze activiteiten vinden plaats in en om het gebouw van de Brede Bossche School Haren, Donk, Reit en worden aangeboden in blokken van 10 weken. De activiteiten worden door vakdocenten, pedagogisch medewerkers of in samenwerking met sportclubs en culturele instellingen aangeboden.

De klupjes worden 2x per jaar (blokken van 10 weken) aangeboden en kinderen kiezen samen met de ouders aan welk klupje ze willen meedoen. De activiteiten komen op KlupUp-inschrijfformulier te staan en kinderen kunnen zich opgeven. 

KlupUp wordt gecoördineerd door Jolanda Geerts.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Even voorstellen:
Voor degene die mij nog niet kennen; Ik ben Jolanda, naast KlupUpcoördinator ben ik voor het vierde jaar vrijwilligster in de schoolbieb op dinsdag en donderdag. Veel kinderen ken ik dus al vanuit deze rol. Zelf ben ik moeder van twee pubers, Stefan en Inge. Ik woon samen met mijn man Ton en gezin in Rosmalen. KlupUp spreekt me erg aan, en ik heb er heel veel zin in om samen met de kinderen er een hele leuke tijd van te maken.

KlupUp gaat weer van start!

 

Schooljaar 2020-2021 - Periode 1

Klik op de link hieronder voor periode 1 van KlupUp, schooljaar 2020-2021. Inschrijven kan nog tot en met donderdag 10 september, de inschrijfformulieren mogen worden ingeleverd bij de leerkracht van uw kind of in de brievenbus bij de hoofdingang van het gebouw.

Aankondiging-programma-KlupUp1.pdf

Informatie over de POP-UP speelplek is te vinden onder het kopje van 'S-port.